Har du opplevd det smarte huset?

Det smarte huset kjenner deg og din families behov og ønsker

Av Smartly
16 August 2017
  Det smarte huset gir deg full fleksibilitet til å styre lys, varme, kaffetrakter, strykejern osv. i hele huset på fra ett sted. Det er slutt på den tradisjonelle slukkerunden gjennom hele huset.

  Men det smarte huset kan også med enkle forhåndsinnstillinger lære seg din dagsrytme og vite at det skal holde komforttemperatur når du er hjemme og gå i sparemodus når du er borte. Det gjelder selvsagt også ventilasjonsanlegget. Går huset i sparemodus, justeres også ventilasjonsanlegget ned og sørger for god luftkvalitet på en energieffektiv måte.

  Nøkler til inngangsdøren er avleggs i det smarte huset - nøklene er erstattet med en kode, en app eller en RFID-basert nøkkelbrikke. Tiden der du stadig må lete etter nøklene dine er forbi. Og når noen ringer på den smarte døren din kan du både se, høre dem og slippe dem inn via mobiltelefonen – uansett hvor du er

  Det smarte huset eksisterer også utenfor de fire veggene. Bor du i et borettslag, sameie eller velforening er det helt sikkert noen som har elbil. Med et smart ladeanlegg sikrer man at de som lader faktisk betaler og at kapasiteten fordeles jevnt på de tilkoblede bilene. Dermed blir lading av elbil transparent, oversiktlig og rettferdig.
   https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180828103041347.png #FFFFFF
   Les også