Nøkler tilhører fortiden

En smartdør gjør livet lettere for deg og familien

Av Smartly
16 August 2017
  Er du en av dem som stadig må lete etter husnøklene eller ofte opplever at barna mister nøklene de har fått utdelt for å kunne komme seg inn i huset når de kommer hjem fra skolen?

  Det trenger du ikke lenger bekymre deg for dersom du går til anskaffelse av en smartdør. En smartdør bruker nemlig ikke nøkkel, men låses opp og igjen med en kode eller via en egen app. Om du ønsker det kan du også betjene døren med en RFID-basert nøkkelbrikke. Med en smartdør er det også enkelt å se hvem som ringer på. Døren er nemlig utstyrt med kamera og mikrofon slik at du både kan se, prate med og slippe inn den som ringer på. Det gjør du enkelt via en app på telefonen – uansett hvor du befinner deg. Veldig praktisk om du skal få besøk av en håndverker eller ta imot en leveranse. 

  En smartdør gir deg også muligheten til å holde logg over hvem som kommer og går til hvilke tider. Dette kan være praktisk dersom du har barn som går til og fra skolen alene da det gjør det enkelt å holde oversikt over om de har kommet hjem eller ikke.
  • ADD

  https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180828103041347.png #FFFFFF
  Les også